Ves directament al contingut Selecciona idioma / Select your language

Tu decideixes en què inverteix l'Ajuntament!

El Govern de la Pobla del Duc t'obri la possibilitat de participar activament en les decisions que més t'afecten.

Resultats

Votació
19
Feb
15
Mar

La Pobla Participa 2024

L'Ajuntament de la Pobla del Duc torna a posar en marxa una nova edició de la La Pobla Participa amb la finalitat que totes les persones del poble puguen decidir les inversions i serveis del nostre municipi.

La Pobla Participa és una eina d'implicació ciutadana que permetrà involucrar els veïns en l'elaboració, gestió i fer tria de les inversions i serveis. La seua finalitat principal és la priorització de les necessitats municipals per part de la ciutadania, així com l'enviament de propostes per a cobrir aquestes necessitats.

A continuació, vos facilitem l'explicació de les diferents fases del procés, perquè totes i tots pugueu participar en aquest projecte.

1. Enviament de propostes

Des del 15 de desembre 2023 fins al 26 de gener 2024

Tots els veïns i veïnes poden fer propostes a través del Formulari d'enviament de propostes (disponible a partir del 15 de desembre). També es podrà fer entrega del formulari en l’Ajuntament de la Pobla del Duc per Registre d’Entrada. Aquestes propostes passaran als serveis tècnics municipals.

2. Informació tècnica

Des del 26 de gener fins al 12 de febrer 2024

Es farà l’informe tècnic dels projectes per determinar pressupost aproximat, objectiu, viabilitat del projecte i beneficiaris del mateix.

3. Votació

Des del 19 de febrer fins al 15 de març 2024

Es podrà votar per internet des d'aquesta pàgina web o físicament a les següents instal·lacions municipals, dins del seu horari d’obertura:

  • Ajuntament de La Pobla del Duc

Aquelles persones que descobrisquen que algú ha suplantat la seua identitat o vulguen rectificar el seu vot, hauran de dirigir-se presencialment a l’Ajuntament o Biblioteca i demanar a l’encarregat l’anulació del vot emés i la voluntat de tornar a votar presentant el seu DNI.

Qui pot participar?

Podran participar en aquest procés aquelles persones majors de 16 anys empadronades a la Pobla del Duc, d’acord amb el padró de data 19 de febrer de 2024.

Què es votarà?

Es podran votar tres de les propostes elegides per l’oficina tècnica. La decisió que manifeste un veí o veïna esdevindrà ineficaç si s’escullen més de tres projectes.

4. Resultats

18 de març 2024

Els resultats oficials es donaran a conèixer el 18 de març de 2024 a aquesta pàgina web.